Pretraži

Đina Džinović i Sofija Milošević zajedno u izlasku? Snimci na društvenim mrežama otkrili gde su se provodile poznate devojke, svi se pitaju samo JEDNO (FOTO)

Showbiz
0

Poznata influenserka Đina Džinović i manekenka Sofija Milošević objavile su na svojim Instagram profilima snimke koji su zagolicali maštu njihovih pratilaca.

Pre svega nekoliko dana poznata influenserka Đina Džinović je počela da privlači veliku pažnju fanova svojim objavama iz Portonovog. Naime, mlada influenserka koja neretko odmara na ovoj poznatoj lokaciji je ovoga puta na odmor došla u društvu drugarice.

Ona na obalama Jadranskog mora uživa u vožnjama brodom, dobroj hrani, dobrim zabavama i neprestanom upijanju vitamina D na suncu. Takođe redovno odvlači svu pažnju publike svojim provokativnim fotografijama u prelepim bikinijima, a sinoć je sa pratiocima podelila trenutke iz jednog izlaska.

Naime, ona je odlučila da se opusti uz laganu muziku, pa je otišla u jedan restoran na otvorenom gde je uživala uz muziku koja je išla uživo.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ovaj snimak se svideo njenim fanovima, a ono što su mnogi primetili da je u isto vreme i na istom mestu sličan snimak objavila i naša poznata manekenka i izabranica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević.

Naime, Sofija takođe već nekoliko dana uživa u odmoru na ovoj poznatoj lokaciji odakle aktivno objavljuje fotografije i snimke na kojima ističe svoju izvajanu figuru na kojoj joj zavide mnogi, a sada je snimak iz ovog izlaska naročito privukao pažnju.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

S obzirom da su i Đina i Sofija objavile sličan snimak, mnogi fanovi zapitali su se da li su mlada influenserka i popularna manekenka „nove najbolje drugarice naše javne scene“, ili je samo slučajnost to što su se obe pronašle u isto vreme na istom mestu.

Sve u svemu, fanovi će zasigurno nastaviti da prate njihove objave sa ovog putovanja, baš kao što su ispratili i Sofijine fotografije u roze kupaćem kostimu koje je nedavdno objavila, a koje su naišle na veliki broj pozitivnih komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

„Nek puknu dušmani, uživaj“, „Koliko vremena nedeljno u proseku vežbaš. Koliko bi meni trebalo da ti se bar malo približim“, „Telo za poželeti“, „Prelepa“, bili su samo neki od njih

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz