Pretraži

Uživa u luksuznom putovanju: Đina Džinović se oglasila sa popularne lokacije, pa provokativnim fotografijama zapalila internet (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović je otputovala na odmor na popularnu lokaciju pa provokativnim fotografijama zapalila društvene mreže.

Mlada influenserka koju na Instagramu prati preko 130 hiljada ljudi od rođenja privlači veliku pažnju javnosti zbog svojih roditelja, pevača Harisa Džinovića i kreatokre Meline Džinović. Uprkos tome veliku pažnju na sebe ona najviše privlači samostalno, svojim objavama na društvenim mrežama.

Ona na Instagramu svakodnevno oduševljava fanove svojim provokativnim fotografijama, objavama iz poznatih restorana, kao i objavama sa luksuznih putovanja.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Sada je ona u društvu drugarice posetila poznatu lokaciju, pa je ponovo fotografijama sa odmora oduševila svoje fanove.

Naime, ona je posetila Porto Montenegro gde se odlučila za vožnju brodom na kom je pozirala i napravila fotografije koje su zapalile društvene mreže.

Za ovo fotografisanje ona je obukla providnu belu haljinu ispod koje se video elegantan crni kupaći

Osim u vožnji brodom Đina i njena drugarica su uživale i u posebnim specijalitetima u jednom luksuznom restoranu, a onda su se uputile i na piće.

Ipak, možda najveću pažnju je privukla njena fotografija na kojoj je pozirala u roze kupaćem kostimu. Iako se influenserka slikala sa bočne strane, u prvi plan je došao njen dekolte koji je napravio pravu buru na društvenim mrežama.

Podsetimo se, Đina je nedavno posetila i Barselonu, nešto pre toga i Maldive, a što se tiče odmora u Porto Montenegru, ovo je njen drugi odmor na ovoj lokaciji u poslednjih nekoliko meseci. Pre malo više od mesec dana ona je takođe posetila jednu od omiljenih lokacija u Crnog Gori, a i tom prilikom sa pratiocima je podelila niz estetskih fotografija, kojima je pokazala kako uživa u odmoru sa drugaricom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence