Pretraži

ĐEKSON SE VRAĆA U ZADRUGU? Reper progovorio o novoj autobiografskoj pesmi i šta misli o bivšim devojkama! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/djexongram

Nemanja Đerić Đekson nedavno je objavio novu pesmu "Loša reputacija" za koju kaže da je autobiografska i da je posvećena jednoj osobi. Ekskluzivno za IDJTV reper je otkrio šta sledeće sprema, ali i to da li je rešio da se vrati u rijaliti program.

——————– Sponsored ——————–

Kada su čuli reči nove pesme mnogima je odmah bilo jasno o kome je reč, ali Đekson to nije želeo da potvrdi već je rešio da to ostane "misterija". 

– Neka pogađaju da li je za ovu bivšu ili onu bivšu ili da li je uopšte za bivšu ili možda sadašnju – rekao je.

Takođe, najavio je da sprema novu pesmu "Crn kao noć" koju će snimiti sa Leonom, a nakon toga nas očekuje još dosta zanimljivih projekata.

Neizbežno smo se dotakli teme Zadruge u čijoj prethodnoj sezoni je učestvovao pa nam je otkrio da li ima nameru da opet uđe:

  • Možda uđem u Zadrugu, to je misterija i za mene. Sada sam zauzet oko spotova. Možda se nešto desi pa ne uđem.

Iako je u rijalitiju ostao upamćen kao veliki zavodnik budući da je bio u vezi sa nekoliko učesnica Đekson kaže kako se trudi da izbegne da ga u medijima povezuju sa bivšim devojkama. 



A što se tiče afere o elitnoj prostituciji, u koju je uključena i njegova bivša devojka Mina Vrbaški koja je sama priznala da se u mlađim danima bavila ovim poslom reper je izjavio da smatra da je to sve plan kako bi se dobila medijska pažnja:

  • Slabo sam ispratio celu tu aferu, ali sam ispratio dovoljno da skapiram da bukvalno bilo ko u rijalitijima može da kaže šta god želi da bi dobio medijsku pažnju. Tako da bilo koja od tih devojaka mogu da kažu da su bile prostitutke kako bi dobile neku medijsku pažnju ili sutradan možda napisale knjigu – tvrdi Đekson.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz