Pretraži

DIKAPRIO SMUVAO DEVETNAESTOGODIŠNJU MANEKENKU! Glumac i ovog puta odabrao decenijama mlađu devojku, pa naišao na osudu javnosti! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/finisher489

Proslavljeni glumac i ovog puta odabrao je decenijama mlađu izabranicu, a kako prenose strani mediji, u pitanju je devetnaestogodišnja manekenka Eden Polanji.



Par se pojavio na zabavi Eboni Rajli (32), koja je slavila nove muzičke uspehe, a kako je otkrio izvor koji se zatekao na žurci, Leo i Eboni tokom cele večeri nisu krili zaljubljene poglede. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

 

Javnosti još uvek nije poznato kako se par upoznao i kako se rodila ljubav između njih, a zanimljivo je to da manekenka dolazi iz Izraela, baš kao i Leova dugogodišnja bivša devojka Bar Rafaeli (37).

Eden je takođe poznata influenserka, koju na Instagramu prati više od 200 hiljada ljudi, od kojih većina, po svemu sudeći, nije oduševljena činjenicom da je manekenka u vezi sa starijim holivudskim glumcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

'Ostavi ga', 'Zar ne znaš njegovu istoriju zabavljanja? Ostaviće te kad napuniš 25 godina', 'Au, prestar je za tebe', samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objava manekenke na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Oskarovac, koji ima reputaciju da nikada nije imao devojku stariju od 25 godina, nedavno je bio u vezi sa Viktorijom Lamas. Nevolje u raju su se pojavile kada su ih fotografi snimili kako odvojeno izlaze iz kluba nakon druženja, ali su ušli u isto vozilo. Ona je ćerka glumca Lorenca Lamasa, a mnoge je iznenadilo što se on upustio u tu vezu jer se ranije šuškalo da je mesecima u vezi sa Điđi Hadid (29).

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz