Pretraži

Dijamantski prsten pokrenuo lavinu spekulacija: Da li je jedna od najvećih holivudskih zvezda konačno pronašla sreću u ljubavi?

Showbiz
0
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica Dženifer Aniston izazvala je pravi haos na dodeli SAG nagrada.

Holivudska zvezda proslavila se ulogom u kultnom sitkomu „Prijatelji“, a svoju blistavu karijeru nastavila je da gradi kako na malim ekranima tako i u brojnim filmskim ostvarenjima, te je ubrzo postala jedan od miljenica naroda i publike.

Međutim, Dženifer Aniston je često bila u centru pažnju i zbog svog privatnog života, a najnovije spekulacije je pokrenula jednim dijamantskim dodatkom kog je dodala svom stajlingu na nedavno održanoj dodeli nagrada.

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ona se na crvenom tepihu pojavila u uskoj, srebrnoj haljini, međutim njen duboki dekolte nije ono što je privuklo najviše pažnje, već veliki dijamantski prsten koji je zablistao na njenoj ruci.

Iako svoj privatni život ne komentariše javno, čini se da je glumica ponovo pronašla svoju sreću, ako je sudeći po prstenu koji je ponela. S obzirom na to da se do sada uglavnom zabavljala sa slavnim muškarcima, jedan izvor blizak glumici je nedavno za „Heat World“ otkrio da je ona sada rešila da krene u drugom pravcu.

Dženifer je oduvek izlazila sa glumcima i muzičarima, to je jednostavno bio njen tip. Sada, međutim, ona kaže da želi da prekine svoj obrazac, da proba nešto potpuno novo i da upozna tipa koji je suprotnost. Čak kaže da je otvorena za majstore – voli ideju čoveka koji gradi nešto svojim rukama. Za nju je to super-se**i“, navodi izvor.

„Naravno, ona je razigrana u vezi s tim, ali nije daleko od toga gde joj je glava trenutno. Ona zaista želi da upozna nekog potpuno prizemnog, i – što je najvažnije – nekoga ko nije u industriji. Završila je sa holivudskim momcima. Ne može više da se nosi sa svim tim egom i pretencioznošću“, dodaje on.

Poznato je da Dženifer iza sebe ima dva braka koja su se završila burnim razvodima tokom kojih je glumica propatila, što ju je samo podiglo u očima njene publike.

Vezu sa holivudskim zavodnikom Bredom Pitom otpočela je 1998. godine, a dve godine kasnije su odlučili da je krunišu brakom koji se neslavno završio 2005. godine. Dženifer je naime pokušavala da ostane trudna u trenutku kada je njen suprug radio na filmu „Gospodin i gospođa Smit“ sa koleginicom, mladom Anđelinom Džoli, u koju se i zaljubio što je dovelo do njegovog razvoda od Anistonove, iako je Pit tvrdio da je nikad nije prevario.

Nakon nekoliko veza sa poznatim kolegama, Dženifer se 2011. godine upustila u ljubavni odnos sa Džastinom Teruom. Oni su se verili nepunih godinu dana od početka zabavljanja, a venčali su se tri godine kasnije. Nakon pet godina bračne idile, par je rešio da okonča ovaj odnos.

I dok su mediji brujali o razlozima njihovog rastanka i jedna i druga strana su odbijale da komentarišu temu, a navedeno je samo da se nadaju da će ostati u dobrom odnosu. Holivudske glasine su između ostalog navodile da je Džastin samo iskorišavao Dženifer zbog slave i bogatstva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz