Pretraži

Didi J ispričala anegdotu sa 50 Cent-om i otkrila koliko je platila najskuplji komad odeće

Showbiz
0
Photo: Instagram/ didijofficial

Naša pevačica, koja uspešno gradi i muzičku karijeru u inostranstvu, najpre je rekla da je najviše nervira kada ljudi nisu organizovani, jer ona vodi organizovan i ispunjen život.

– Od kada sam dobila ćerku Dayanu život mi je ispunjen i svaki dan sa njim je poput čarolije. Ona je predivna i jako vesela devojčica i uživam dok je gledam kako raste. Što se odricanja tiče ništa mi nije teško palo, uvek sam bila dobro organizovana u životu tako da porodicu i karijeru umem odlično da uskladim da ništa ne bi bilo zapostavljeno – poručila je Dijana za 24sedam.

Nije nepoznanica da Didi prati modne trendove i da je uvek obučena po poslednjoj modi, a sada je otkrila i koliko je platila najskuplji komad odeće.

– Moda je sastavni deo mog posla i moja velika strast. Uživam u garderobi i volim da kupujem skupe komade, ali zaista nikada nisam volela da govorim o ciframa. Mediji su ti koji potenciraju koliko šta na meni košta. 

Didi je nedavno snimila duet sa poznatom Igi Azelijom, a nedavno se prsetila i njegog susreta sa reperom 50 Centom.

– Jedna zanimljiva anegdota koje se obično setim kada me neko pita je moj susret sa 50 Cent-om. Nakon što nas je moj fotograf uslikao, obezbeđenje 50 Centa je slupalo njegov aparat ali sutradan je on pozvao mog fotografa i poklonio mu kameru od 10 000 dolara. Bila sam zaista oduševljena njegovim postupkom. 

Suprug joj inače nikada nije pravio problem kada nešto kupuje.

–  Čak me on sam tera često da kupujem stvari i naljuti se ako nešto ne želim. Zaista je predivan, on uživa kada sam lepo doterana i podržava me u svemu. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz