Pretraži

DEVOJKA NIKOLE RAĐENA SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU: Evo da li će ga krivično goniti

Showbiz
0
Photo: Instagram/_milica_ristic

Naime, Milica je pozvana na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog prijave koju je podnela 1. aprila protiv vaterpoliste za navodno nasilje.Kako se tada pisalo, Nikola je fizički nasrnuo na svoju partnerku zbog čega mu je bila izrečena mera zabrane prilaska 32 dana.

On se nakon toga oglasio i progovorio o tom slučaju, navodeći da "jeste došlo do malih razmirica između njih, ali da stvarni nisu onakve kako su predstavljene u javnosti".

Milica je danas prilikom izjave istakla da se ovaj incident prvi put desio, da je ispoštovao meru zabrane prilaska, a da su potom obnovili svoju ljubav i nastavili tamo gde su stali, te da ne želi krivično da ga goni. 

Saopštenje koje je izdalo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, vam prenosimo u celosti. 

Screenshot: Youtube/ blic

Screenshot: Youtube/ blic

– Dana 11.05.2022. godine je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavljen razgovor sa M.R. a povodom događaja koji se dana 01.04.2022. godine odigrao između nje i njenog vanbračnog partnera N.R. Ista je tom prilikom izjavila da je predmetni događaj „izolovani incident koji se prvi put desio“, da su ona i N.R. u skladnom odnosu, da je isti poštovao izrečenu hitnu meru i da je 32 dana nije kontaktirao niti joj prilazio, nakon čega su obnovili vanbračnu zajednicu, kao i da ne želi da se N.R. krivično goni – navodi se u saopštenju i dodaje:

  • Naime, dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema N.R. od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja M.R. i prilazi joj, koja hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

  • U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak.

  • Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak – zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz