Pretraži

DEVOJKA JE TOTALNO NETALENTOVANA, KRIVI MENE ZA SVOJ NEUSPEH: Kija otkrila zbog čega je tužila Lunu pa progovorila o njenoj karijeri (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Prošlog meseca, Kija je ekskluzivno za IDJTV najavila tužbu protiv Lune zbog čega se podigla velika prašina u medijima i svi su želeli da znaju više o tome

– Moja advokatica je obaveštena upravo jer sam sad videla snimak. Jako je bilo ružno gledati, na stranu to što sam se ja pominjala, meni je sve ovo jako ružno i tužno. Ali svi smo odrasli i moramo da stojimo iza svojih reči, a za iznošenje takve neistine o meni, za to će odgovarati pred nadležnim organima – rekla je Kija tada za IDJTV, a sada je dodala:



  • Prenela sam sve advokatici, napisana je opomena pred tužbu koja će biti predata sutra. Volela bih da ona to pročita, ja ću pokazati zbog čega sam to napisala – rekla je Kija pa je objanila zbog čega se odlučila na ovo.

  • Ona je iznela neistine, nije mi problem da neko priča, ali izgovaranje neistina da bi opravdala svoje neupehe. Da ja sabotiram njene nastupe, da šaljem ljude, zbog toga sam tužila. Posle svega da izjavi tako nešto za mene koja ništa loše učinila. Tako pravda svoje neupehe i netalenat – rekla je Kija.

Kije je tada i dodala da ne manipuliše svojim fanovima i objasnila da smatra da je Luna sama kriva za svoje neuspeh.

Ja svoje fanove ne kontrolišem i ne vodim ih na letovanje za razliku od nekih. Nikome ne bih govorila da sabotira nekome karijeru. Jako je ružno da mene krivi za svoj neuspeh a devojka je totalno netalentovana. Nema tu neke ogromne sume novca, ne radim zbog novca, ja dolazim samo da dam jednu izjavu a oni treba da daju dokaze. Bilo je milion stvari, a sad posle svega da me krivi za svoj netalenat, sad je stvarno dosta. Ispalo je da sam ja toliko moćna – rekla je Kockareva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz