Pretraži

DEVOJKA IRINA, TAJNA VEZA SA ZOI, MUZIKA: Evo ko je Klinac! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/klinvc

Klinac je rođen 6. januara 2001. godine. U jednom periodu je živeo u Beogradu, a potom se vratio u Banja Luku. Otac mu je muzički kompozitor, dok mu je mama advokatica, a njegova sestra Jovana je učestvovala u njegovim pesmama. Pevala je demoe, a u numeri ,,Sumrak" je pevala bek vokale. 

Još u osnovnoj školi je počeo da se bavi muzikom, a tokom 2017. je odlučio da se tome posveti profesionalno, kada otvara svoju izdavačku kuću Apolo. Od instrumenata svira klavir i spada u red najtalentovanijih i najpopularnijih izvođača današnjice. Osim po pesmama za koje govore da je iskopirao The Weeknda, prepoznatljiv je i po tome što ne daje intervjue. Na platformi Spotify, njegovu muziku mesečno sluša 95 hiljada fanova mesečno. 

Sa samo 16 godina objavio je mixtape ,,Oblaci", a kasnije počinje da ređa hitove koji su ga probili na domaću javnu scenu. Njegove najpopularnije pesme su Pravila, Kiša, Nemam mira i Tišina. Njega su kolege često u javnosti, a i u emisijama na IDJTV-u, pominjali kao primer nekoga sa kime bi sarađivali.



2019. postaje deo IDJDigital-a sa albumom ,,U noći", a 2020. izbacuje svoj poslednji album ,,Prioriteti". Na promociji u Dragstore-u, jedino je IDJTV ekipa od svih medija imala pristup tom događaju. Podržale su ga brojne kolege Ognjen, Tara i Zoi. 

Kada je u pitanju njegov ljubavni život, takođe se jako malo zna, a ekipa IDJTV-a je uspela da sazna da je tokom srednjoškolskih dana bio u vezi sa devojkom Irinom. Nakon njihovog raskida, ona je zbog mnogobrojnih pitanja fanova o njihovom odnosu, morala da zaključa sve profile na društvenim mrežama, a jednom prilikom se i oglasila povodom te teme, a izlaganje možete čuti u videu u nastavku. 

Ono što je većina medija ispratila, a prvi je do te informacije došao IDJTv, jeste veza sa pevačicom Zoi, sestričinom Nataše Bekvalac. Oni nikada nisu zvanično potvrdili ovu informaciju, ali iz proverenih informacija, IDJTV redakcija zna da su mesecima bili u vezi, a u jednom trenutku su čak i živeli zajedno. Nekoliko puta su viđeni zajedno, a ona mu je dala veliku podršku na promociji albuma ,,Prioriteti". Gvorilo se da joj on priprema novi album, koji će pevačicu predstaviti na potpuno novi način i dati joj pečat. Spekuliše se da je njena pesma ,,jasno mi je" zapravo njegovo delo, koje je kasnije unapređeno od strane njegovih kolega. Ono što je poznato jeste da je u pitanju bila velika emocija između njih dvoje, ali i da su imali dosta sukoba i nesuglasila. Nakon kraha njihovog odnosa, Đorđe se vratio u Banja Luku. 

Šta je još ekipa IDJTVa saznala o Klincu možete da pogledate u novom izdanju IDJMash-a u nastavku: 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz