Pretraži

„JA NISAM TIP ŽENE KOJA SE UDAJE“: Pet decenija MLAĐA devojka Al Paćina rodila sina, pa izjavom šokirala javnost

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Poznati glumac Al Paćino je u vezi sa Nur Alfalom od aprila 2022. godine, a njihova, već sasvim burna veza, dobila je novu dimenziju drame.

Al Pačino je od svoje devojke Nur Alfal stariji čak 54 godin, a ovaj poznati glumac i Nur imaju jako dinamičnu vezu. U junu ove godine sve je šokirla vest da ovaj par čeka dete i to naročito zbog činjenice da glumac ima 83 godine. Čak je i on bio u šoku zbog ovoga, pa kako se pisalo, tražio je od svoje devojke da uradi test očinstva.

Navodno je potvrđeno da je on otac, a par je dobio dečaka Romana, pa samo tri meseca nakon toga, svetlost dana je dočekala vest da raskidaju. Nakon što su se razišli Nur je podnela i zahtev za starateljstvo, tražeći potpuno starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u „razumnoj“ meri, pisali su tada mediji.

Ipak, malo nakon toga desio se obrt. Samo dan nakon ove vesti, stiže nova i to iz PR tima ovog poznatog zavodnika. Naime, kako su saopštili Al Pačino i Nur su i dalje u vezi – njih dvoje su, kako se pisalo, ipak uspeli da reše bračne razmirice i ostali su par kako bi njihovo dete odrastalo u porodici sa oba roditelja.

al paćino
Foto: Youtube printscreen/GQ

Sada je javnost šokirala potpuno nova vest. Naime, dok je bila Beverli Hilsu, Nur su pitali da li vidi sebe u braku sa Alom Paćinom, međutim, njen odgovor niko nije očekivao.

– Mislim da ne. Ja nisam tip žene koji se udaje – odgovorila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz