Pretraži

,,DETE SMO DOBILI ZA NAS“: Vuk Mob istakao ne želi pomoć u odgajanju ćerkice

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vuk Mob i njegova verenica Olivera prvi put su proslavili Uskrs sa ćerkicom Teonom, koja im je stavila osmeh na lice i unela posebnu radost u živote.



  • Uskrs ćemo proslaviti kao što smo ga proslavljali i prošle godine, jedina razlika je što nas je sada više. To je prvi veliki praznik naše ćerkice i zbog toga ću se potruditi da ispoštujem tradiciju. Cela porodica je euforična kad dođu praznici, a iskren da budem, otkako znam za sebe učestvujem koliko moram. Nikada se praznicima nisam preterano radovao, ali me menja to što imam dete koje će kroz koju godinu Uskrs i Božić voleti najviše. Olja se brine za trpezu, jaja i dekoraciju, a ja za pivo s prijateljima i ostalim članovima porodice – rekao je Vuk za domaće medije i dodao da će Olja biti zadužena za prenošenje tradicije Teoni.

Vuk napominje da on i Olja žele bez ičije pomoći da brinu o odrastanju naslednice:

– Bake su pomagale oko kupanja u prvih mesec dana, sada to radimo sami, a one su tu da se maze s unukom. Od prvog trenutka imamo stav da smo dete dobili za nas i da nema potrebe da obavezujemo druge da nam pomažu u odgajanju. Naravno, biće tu da uskoče kad treba da završimo obaveze van kuće – rekao je Vuk. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz