Pretraži

,,DETALJI RAZVODA“: Igor Kojić se nadao pomirenju sa Severinom?

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Prema pisanju medija bivši fudbaler Igor Kojić nije želeo da se razvede od pevačice Severine.On je želeo da da dobije na vremenu i odlagao je da potpiše sporazumni razvod, čak je prihvatao i to da ga Severina tuži, kako bi za to vreme razgovarao sa njom i odgovorio je od razvoda. 

Međutim Severina nije želela da se tako nešto dogodi, već je bila rešena da se sve završi mirnim putem.

Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubedi da je tako najbolje za oboje – rekao je pevačicin prijatelj i dodao: 

  • Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obeležila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila od kada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvek nositi u srcu kao nekog ko je obeležio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju – zaključio je Severinin prijatelj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz