Pretraži

DETALJI RAZVODA: Evo koliko je Ivana para dobila od Sha!

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Reper Nenad Aleksić Sha iznenadio je sve kad je pristao da Tari Simov, sa kojom je varao sad već bivšu ženu Ivanu, plati dug od 50.000 evra koji je napravila diskvalifikacijom iz rijalitija, a po svemu sudeći njegov ulazak na imanje u Šimanovcima ga je koštalo čak četiri puta više. 

– Je l' istina da te ulazak u rijaliti ovog puta koštao 200.000 evra? – pitala ga je bivša devojka koja takođe da njim boravi u rijalitiju. Jeste, istina je – odgovorio je Sha, otkrivši da je od pomenutog iznosa čak 150.000 evra izgubio razvodom od supruge.

– Tako sam čula, ja sam ga pitala to, on je rekao da bi ga to koštalo toliko i kada bi izašao van. Njegove pare, njegova stvar. Ja sam samo htela da ga posavetujem kao prijatelj, koje stvari treba da podržava, a koje ne. Najiskrenije sada, sve što sam mu rekla u vezi njegovog ponašanja, gde je pogrešio, on me je sve poslušao, ali to nikada nije priznao za crnim stolom. Kada spavamo, krevet pored kreveta smo, on me pita gde je pogrešio… Kao da je jedna osoba van crnog stola, a druga ovako. Ja sam shvatila da se on obraća Tari, da misli da ona sve sluša, pa joj daje odgovore, a kada pričamo kad svi zaspu, onda je to taj Nenad. Više ne mislim da je psihički bolestan. On nije loš čovek, delimo poslednje parče hleba, ali u važnim momentima zna da bude jako bezobrazan. On je tu devojku jako zavoleo… Rekao mi je da bi se meni sviđala Tara kada bih je ja upoznala, da je ona prikazana u lošem svetlu – istakla je Jelena, njegova bivša devojka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz