Pretraži

DETALJI BOLNE ŽIVOTNE PRIČE POTRESLI JAVNOST: Naša influenserka progovorila o najtežim trenucima, pa uputila snažnu poruku koju svi treba da čuju! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Bidžovan

Biljana se javnosti obratila putem svog novog videa na Youtube-u u kom je rešila da iznese najbolnije detalje iz svog života, otkrivši tom prilikom da ju je majka napustila odmah po rođenju, nakon čega je usvojena.



Kako je istakla, zbog ove činjenice više puta je pomišljala i na najgore, a video je posvetila upravo onima koji se bore sa sličnim mislima i kroz svoj primer uputila im snažnu poruku.

– Mnogo puta sam prolazila kroz suicidne misli. Ovaj video je za sve vas koji sada prolazite kroz to ili imate blisku osobu koja kroz to prolazi. Nije pitanje da li je teško. Teško je, svima nam je nekad teško, život je pun bola. Nisi jedini – započela je priču Biljana.

– Postoji jedna žena koja je ostala trudna sa 16 godina. Živela je na Kosovu devedesetih, svi znamo kakva je bila situacija tamo. Ona je devet meseci aktivno pokušavala da se otarasi tog deteta, odnosno da abortira, slušavši razne priče po selu sve je primenjivala – skakala je sa visine, udarala se po stomaku, terala brata da joj gazi stomak itd. Nije uspela da abortira. Kada se porodila, logično, dete nije zadržala. To dete sam bila ja. Ja sam ostavljena po rođenju od strane moje biološke majke. Da li je moja stvar to što sam bila ostavljena po rođenju? Jeste. Da li je moja uloga u ovom životu uloga ostavljenog deteta? Apsolutno da da. Da li sam ja žrtva zbog toga? Jesam bila u jednom momentu kada sam ostavljena sama dok me nisu usvojili. Da li ću ja sebe zbog toga žaliti? Apsolutno da ne. Da li ću ja zbog toga što se neko odrekao mene da voli, odricati sebe da volim? Apsolutno da ne. Da li ću ja zbog toga što je nečiji izbor, svestan ili nesvestan, bio da mene ne voli, birati da sebe ne volim? Apsolutno da ne. Ja sam čak izabrala da tu ženu upoznam. Mnoga usvojena deca koju poznajem su bila začuđena mojom odlukom, pitali su me "kako možeš, ja to nikad ne bih uradio". Ja sam to želela. Ja zaslužujem da znam svoje poreklo, istoriju, kako se to desilo. Ja želim da znam. To što je neko tada učinio, nije učinio meni, nego sebi. Neko se odrekao svog deteta. U ovom slučaju to jesam bila ja, ali ja zbog toga neću sebe žaliti. Naprotiv, to iskustvo je bilo moj najveći blagoslov. A sada ću vam reći i zašto: pre svega to me je naučilo da je ljubav uvek i bez izuzetka izbor. Čovek može da te napravi, da te ne voli. Može da ti ne bude ništa, da nije u krvnom srodstvu, a da ti da ceo svet. Krv i ljubav nemaju veze sa time ko vam je šta, samo ko šta bira da vam bude. Iz tog razloga ničiju ljubav ne uzimajte zdravo za gotovo i budite zahvalni za svačiju ljubav, jer je taj neko birao da voli baš vas – rekla je Biljana u bolnoj ispovesti, a potom dodala:

– Ja mogu sebe da posmatram kao "jadnicu koja je ostavljena po rođenju", koju je neko izabrao da ne voli i da se ceo život zbog toga osećam kao žrtva. Takođe sam osoba koja je kroz život prošla kroz psihičko, fizičko i seksualno zlostavljanje. Ja ne biram da se žalim zbog toga. Biram da se vidim kao osoba koja je iz toga naučila mnogo stvari, jer i jesam.

 

– Ako se trenutno borite, pronađite kanal ljubavi. U svačijem životu postoji nešto što je kanal ljubavi, makar bio jedva vidljiv golim okom. Otvorite te oči i vidite ga! –  rekla je između ostalog Biljana u potresnoj ispovesti kojom je poslala snažnu poruku, a koja je izazvala mnoštvo reakcija mrežama.

Komentari podrške zbog svega što je prošla, ali i zbog toga što je rešila da bolnu priču iznese u javnost, ne prestaju da pristižu, pa dok se jedni zahvaljuju na svemu što je ispričala, tvrdeći da su im njene reči bile od velikog značaja, drugi joj čestitaju na hrabrosti i snazi da uprkos svemu zadrži veliku volju i ljubav prema životu.

Kompletnu priču možete pogledati u videu u nastavku:

https://youtube.com/watch?v=aSlAvvXtW_k

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz