Pretraži

DESETINE ROLEKSA: Kim Kardašijan darovala ljude koji su pratili rijaliti 14 godina

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Slave sestre priznale da su svi oni koji su ih pratili postali deo njihove porodice. 

Nakon 14 godina i 20 sezona, završeno je snimanje jednog od najpoznatijeg rijaliti programa svih vremena – "Keeping Up With The Kardashians".



Porodica Kardašijan oprostila se oprostila sa ekipom snimatelja i snimila poslednju epizodu programa. Kim je na svom Instagramu podelila nekoliko video isečaka i fotografija koje su zabeležene na proslavi snimanja poslednje epizode, a gledaocima se obratila i na zvaničnom profilu rijaliti programa.

Sestre Kardašina imale su iznenađenje za svoje dugogodišnje saradnike kojima su poklonili skupocene i luskuzne poklone. Zahvalile su im se što su toliko godina ostali sa njima i snimali popularni porogram. Još jednom su ponovile da su svi oni postali deo njihove porodice.

Poklonile su im 30 Rolex satova i potrošile 300.000 dolara na darove "novoj porodici". Posle svega što je ekipa na snimanju sa njima preživela, zaslužili su povišicu, i dobili su je na kraju ove rijaliti balade.

Rijaliti program je godinama bio kritikovan i bio meta internet šala. Iz čuvenog serijala proizašle su kultne izjave. Najpopularniju izjavila je Kortni kad je Kim izgubila dijamantsku minđušu u moru. Kim Kardašijan je njena sestra skrenula pažnju da ima gorih stvari od izgubljene minđuše: "Kim, ljudi umiru širom sveta" rekla je ona tada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kardashians on E! (@kuwtk)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz