Pretraži

POKLON KOJI JE BEKAM DOBIO OD VIKTORIJE ŠOKIRAO JE SVE: Fudbaler ostao iznenađen originalnom idejom svoje supruge! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

Poznata dizajnerka Viktorija Bekam svom suprugu za Božić kupila je poklon kom se niko nije nadao i koji je i samog Beakam ostavio bez teksta.

Kada dolaze praznici uvek se postavlja pitanje šta pripremiti kao poklon za nama bliske osobe. Kako da obradujemo najbliže i da budemo u isto vreme originalni!? Zamislite tek osobu koja ima i može da priušti sve, koliko je tek njoj teško kupiti originalan poklon.

Ovo je zadatak koji bi svima teško pao, ali Viktorija je na njega odgovorila savršeno – ona je suprugu kupila poklon koji uopšte nije toliko komplikovan i skupocen kao što mnogi misle.

Za bivšeg fudbalera je poznato da poseduje svoje košnice, pčele i med, a od sada on je i ponosini vlasnik jednog – kokošinjca!

Viktorija je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi Bekam koji pozira sa novogodišnjom kapicom, i to ispred svog poklona.

On je uživao u druženju sa kokoškama i s osmehom na licu ih je hranio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

– Šta pokloniti Dejvidu za Božić? – napisala je dizajnerka i nekadašnja pevačica u videu. Pratioci su im čestitali Božić i nadolazeće praznike, ali i istakli kako će video postati viralan.

– Predivan poklon. Mogu samo da zamislim koliko se Dejvidu ovo sviđa, čini se baš kao takav tip – jedan je od komentara.

Podsetimo se i Viktorija je jedne godine za Božić dobila neobičan poklon, samo što je taj pokolon imao neobično veliku cenu. On je njoj 2005. kupio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrednu 100.000 dolara te novi Rols Rojs vredan 500.000 dolara. Uz to, poklonio joj je dijamantnu ogrlicu s rubinom vrednu više od dva miliona dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz