Pretraži

PORODILA SE DEJANA ŽIVKOVIĆ: Manekenka na svet donela dečaka, izabrala moćno ime koje za nju ima posebno značenje!

Showbiz
1
dejana živković
Foto: Instagram printscreen/dejanazivkovic

Nekadašnja manekenka Dejana Živković porodila se po drugi put i dobila još jednog dečaka!

Dejana je već nekoliko godina u braku sa poznatim biznismenom Filipom Simonovićem, te od samog početka njihove romanse manekenka ne krije zaljubljenost na društvenim mrežama.

Ovaj par se pre godinu i po dana po prvi put ostvario u ulozi roditelja, kada je na svet došao njihov prvi sin kome su ponosni roditelji dali ime Lav. Dejana ne krije koliko uživa u majčinstvu, a na njenom Instagramu gotovo 300 hiljada njenih pratilaca mogu pratiti odrastanje malog Lava.

Sada, njihova mala porodica je bogatija za još jednog člana, a roditelji su ovog puta za dečaka izabrali moćno ime Novak. Dejana Živković je pre samo mesec dana otkrila pol deteta i otkrila kakvo posebno značenje za nju ima ime koje je izabrala za sina.

„Ime Novak za mog sina ima poseban značaj za mene. Oduvek mi se to ime veoma dopadalo, i želela sam da mu dam nešto jedinstveno. Nisam upoznala nikog drugog sa tim imenom, što je danas prava retkost i to mi je dalo dodatnu sigurnost u izboru. Želim da mu pružim ime koje će ga izdvojiti i biti deo njegove posebne priče“, istakla je ona.

Dejana se porodila na privatnoj klinici u Beogradu, a na porođaju naslednik je imao 3.770g i 53 centimetara, prenosi „Blic“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz