Pretraži

„DEBELA, RUŽNA I PLASTIČNA“: Hejteri vređali Mladenovićevu dok je imala zdravstveni problem

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Kako je Aleksandra rekla, to je bilo u periodu karantina zbog koronavirusa, koji je svakako ostavio traga u životu svakom od nas.

Pevačici je ipak taj period ostao u teškom sećanju, jer, prema njenim rečima, dopustila je sebi da se opusti te je nabacila koji kilogram više. To su oni koji prate njen rad ubrzo zapazili, pa se pevačica našla na udaru gnusnih komentara i uvreda.

Photo: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Photo: Instagram/aleksandra_mladenovic_

 

Upravo te teške reči uticale su na to da, kako i sama kaže, upadne u depresiju, sa kojom se jedva izborila. Na sve to, ona je sada otkrilai da se našla na meti sajber zlostavljanja.

  • Jesam, i to nedavno. Kada sam se ugojila i dobila hormonski disbalans, svi su masovno krenuli da me pljuju i vređaju. Ostavljali su najgore moguće komentare na račun mog izgleda i baš sam bila jedno vreme i u depresiji zbog toga. Niko se nije zapitao da li je to bila posledica zdravstvenih problema ili neke bolesti, već su počeli da me vređaju kako sam ružna, debela, plastična i slično. Sve i svašta su mi pisali. Ali prevazišla sam to – rekla je Mladenovićeva.


Podsećamo, pevačica se nedavno ponovo našla na meti hejtera, kada je na društvenoj mreži podelila provokativnu sliku. Ona je pozirala u minijaturnom belom bikiniju u jednom velnes spa centru na ivici bazena, a njena zadnjica bila je tema komentarisanja:

– Je l' ti ovo plastična zadnjica? – glasio je jedan komentar, a potom su se razvile spekulacije da je Aleksandra hirurškim putem uvećala svoje atribute.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz