Pretraži

David i Davor progovorili o simpatijama u takmičenju i otkrili zašto ih plaši svet šoubiznisa (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Braća Ardžik u talenat šou nastupaju zajedno sa Severinom Janjetovićem i Petrom Aničićem kao deo grupe "4YU", a Davor je sada za naše kamere otkrio nekoliko interesantnih stavri iz IDJShow-a i njegovog privatnog života.



On je još jednom potvrdio da mu je crush iz takmičenja Ljupka Arsovska, a na pitanje koja su njegova tri poslednja pretraživanja na Googlu, on je iznenadio sve.

Zadnja tri pretraživanja na Safariju su od pre dva dana i vrlo su nteresantna. Prvo sam istraživao zašto i kako smrde smrdibube, a onda i drevne četkice za zube. To me je zanimalo, na koji način su ljudi u starom Egiptu prali zube… Eto – rekao je kroz smeh on.

Screesnhot: Youtube/IDJTV

Screesnhot: Youtube/IDJTV


Sa druge strane, njegov brat David otkrio je da se plaši da će u javnosti jednog dana biti prikazan na način na koji ne želi.

Ne znam da li moja devojka prati emisiju, al pslašim se da će nekad isplivati moje gole slike u javnost. Šalim se naravno, nemam takve fotografije i baš iztog razloga ih i ne šaljem – našalio se David.

A, šta su popularna braća rekla o konkurenciji u takmičenju, u kojim su se sve riskantnim situacijama našli i šta misle o cancel kulturi saznejte u novoj epizodi emsije "HOT ID":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz