Pretraži

Darko Lazić zaprosio Barbaru Bobak! (FOTO)

Showbiz
0
darko lazić barbara bobak
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Jedan od ekstravagantnjih parova na domaćoj sceni nastavlja da iznenađuje svoje fanove, a Barbara je sada sa fanovima na Instagramu podelila vest da ju je pevač zaprosio.

Screenshot: Instagram/barbara.bobak

Screenshot: Instagram/barbara.bobak

 

Ona se tom prilikom pohvalila vereničkim prstenom.

  • Nisam htela da se hvalim dok mi ne srede one karakondžule od noktiju. Rekla sam dyyy novom autu. I Darku isto – napisala je Barbara.

U pitanju je prsten od belog zlata, koji je Barbara snimila nekoliko puta kako bi, kako je rekla u videu koji je okačila na stori, dokazala da nije u pitanju šala, već da su se zaista verili.

Screenshot: Instagram/barbara.bobak

Screenshot: Instagram/barbara.bobak

Prva vest o veridbi ljubavnog para osvanula je još u decembru prošle godine, ali im tada niko nije verovao da su vereni, jer je Barbara tom prilikom uz rečenicu "rekla sam da", objavila fotku skupocenog sata, a ne prstena.

Podsećmo, pevač je uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom nakon kraha vanbračne veze sa Marinom Gagić, koja mu je rodila sina Alekseja. Inače, pevač ima i ćerkicu Lorenu iz braka sa pevačicom Anom Sević.



Od kako su ozvaničili vezu, Barbara se često na svom Instagramu hvali poklonima kojima je pevač obasipa, a Darko je nedavno objasnio i kako će izgledati njihovo venčanje:

– Svadba ako se desi, biće megalomanska. Sa svim mogućim običajima, od jabuke, preko lažne mlade i svega ostalog – rekao je pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz