Pretraži

Darko Lazić postaje tata po treći put! Pevač i njegova supruga velikim slavljem otkrili pol, pa se oglasili nikad srećniji (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić objavili su najlepše vesti i otkrili da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja!

Oni su sinoć u kući koju je Darko nedavno sagradio u rodnom Brestaču organizovali proslavu za najbliže prijatelje i porodicu, te su organizovali otkrivanje pola i na taj način saznali da li čekaju dečaka ili devojčicu.

Među okupljenima su bili i Darkova ćerkica iz prvog braka sa Anom Sević, Lorena, kao i sin kog je dobio u odnosu sa Marinom Gagić, Aleksej. Pevaču će ovo biti treće dete, dok će se njegova izabranica po prvi put ostvariti u ulozi majke.

O Katarininoj trudnoći spekulisalo se još pre nekoliko nedelja, međutim par u tom trenutku nije ni demantovao ni potvrdio ove vesti. Nakon što su na svojim društvenim mrežama objavili emotivan snimak u kom su otkrili da će uskoro postati roditelji, par se oglasio i za medije.

Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata“, rekao je Darko za „Blic“, dok je Kaća sa osmehom na licu dodala:

„Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, kao kruna naše ljubavi.“

Ono što je mnogima zapalo za oko kada se radi o snimku koji su okačili jeste to da se među osam hiljada lajkova nalazi i onaj od Darkove bivše supruge Ane Sević. Nakon završetka braka oni su bili u turbulentnim odnosima, te su se u jednom trenutku čak i našli na sudu. Međutim, oni su u potpunosti izgladili svoj odnos i danas se slažu bolje nego ikada.

Ana je sa svojim suprugom bila i gost na Darkovoj svadbi, a nedavno se pojavila i na njegovoj slavi uz najuži krug porodice i prijatelja.

Podsetimo, Katarina i Darko su jedno drugom bili prva ljubav, još pre pevačeve popularnosti. Iako je nakon raskida svako krenuo svojim putem, par se ponovo spojio, a u decembru 2022. godine su sklopili građanski brak, nakon čega su u avgustu prošle godine priredili i gala proslavu sa više od 500 zvanica.

Od tada par uživa u bračnom životu, a česti su komentari da se folker potpuno promenio otkako je sa Katarinom u odnosu, te da sada uživa u miru i porodičnoj idili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz