Pretraži

Darko Lazić otkrio da li će zbog poziva za vojsku odložiti svadbu

Showbiz
0
Photo: Instagram/barbara.bobak

Darko je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu postavio da će služiti vojni rok, jer mu na kućnu adresu stigao poziv za vojsku.

  • Dobio sam poziv za vojsku, bez šale. Zaista sam srećan zbog toga jer smatram da je dužnost svakog muškarca da odsluži vojni rok. Međutim, ako se desi da odem u vojsku, ja jedino mogu da čuvam pse kod kapije. Znate zbog čega, zbog mojih povreda. Videćemo šta će biti, otom potom – naveo je Lazić aludirajući na saobraćajnu nesreću koju je doživeo 2013. godine, od kada teže hoda.
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Photo: Instagram/ darkolazicofficial

 

Kako je Darko nedavno zaprosio devojku Barbaru Bobak i veliko sbadbeno veselje planirano je za jun ove godine,  sada je pitanje šta će poznati par raditi po tom pitanju.

– Ne znam da li da se ženim pre ili posle vojke. Možda bolje posle, da vidimo kako će se Barbara snaći bez mene i da li će mi ostati verna. Šalu na stranu, planiramo veliku svadbu u maju ili junu. Hteli smo to i ranije, ali nismo želeli nikud da žurimo. Sve u svoje vreme – rekao je on u intervjuu za Nova.rs.

Podsećamo, Darko je Barbaru zaprosio je Barbaru početkom januara, a kako je ranije najavio, planiraju "megalomansku svadbu, sa svim mogućim običajima, od jabuke, preko lažne mlade i svega ostalog".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz