Pretraži

Darko Lazić i Marina Gagić ekskluzivno u IDJHOT-u progovorili su o početku svoje ljubavi

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Darko Lazić i Marina Gagić u ljubavi su već 3 godine, a takođe roditelji su i malog Alekseja, koji je Darkovo drugo a Marinino prvo dete.



Iako ne vole puno da pričaju o svom privatnom, ali i ljubavnom životu ipak su u emisiji IDJHOT otkrili detalje o svojoj ljubavi.

Ja Darka poznajem jako dugo, ceo život, živimo blizu – počela je ona.

Moj brat i njen brat su išli zajedno u školu, moj brat je išao kod njih na praksu da radi, znamo se ceo život bukvalno. Uvek je bila onako mala slatka lepotica  – istakao je Darko, dok je Marina otkrila nikada nije mislila da će se nešto desiti između njih.

Nikada ga nisam gledala takvim očima, da bih ja nekada bila sa njim, nema šanse – dodala je Marina.

U razgovoru sa voditeljkom Danicom Nikolić otkrili su kako je izgledao trenutak kada su shvatili da se dopadaju jedan drugom, ali i kako je njihova ljubav započela.

Kada me je pozvao, neočekivano. Poslao mi je poruku, da se vidimo nešto, bio je neki problem, zvao me je da me posavetuje, kao da mi pomogne oko problema, a upala sam u još veći problem – rekla je ona kroz smeh.

Sve je to smišljeno taktički (smeh). Varničilo je i pre toga, ali samo kod mene, pa sam morao i kod nje da pustim malo varnice. Svidela mi se jako, družili smo se, par puta smo izlazili zajedno i dopalo mi se i koju vrstu muzike sluša i ponašanje, na neki način najsličnija – istakao je Darko.

Ceo razgovor sa Darkom i Marinom imaćete prilike da ispratite u ponedeljak na IDJTV YouTube kanalu u podne. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz