Pretraži

KATARINA I DARKO LAZIĆ PONOVO ODUŠEVILI SVE: Par pokazao kako izgleda njihovo jutro! (VIDEO)

Showbiz
1
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Poznati pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina konsatntno zadivljuju svoje verne pratioce objavama na svojim Instagram profilima, a sada je ovaj par još jednom odševio sve emotivnom objavom.

Darko Lazić se u avgustu ove godine oženio po drugi put i to prelepom Katarinom Lazić, a od tada poznati par ne prestje da oduševljava fanove svojim objavama na društvenim mrežama na kojima pokazuju koliko njihova ljubav cveta.

Nakon brojnih fotografija iz teretane gde su pokazali da svakodnevno uživaju u zajedničkim treninzima, Darko i Katarina delili su i fotografije snimljene tokom boravka u prirodi i uživanja u zalasku sunca, a pevač je nedavno objavio i fotografiju sa mesta gde je imao saobraćajnu nesreću pre 5 godina, podsetivši sve kroz kakvu agoniju je prošao te 2018. godine, ali i ističući zahvalnost što je danas živ i zdrav.

Sada su Darko i Katarina ponovo izazvali veliki broj lajkova i pozitivnih komenatra svojom objavom na društvenim mrežama, kada je Katarina na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se vide njih dvoje kako zajedo sa njihovim ljubimcem igraju uz poznatu pesmu.

– Kako izgleda naše jutro! – napisala je Katarina uz objavljeni video, a komentari i lajkovi ne prestaju da se nižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Na ovom videu i Darko i Katarina su nasmejani i lepo raspoloženi i na snimku se svakako može videti kolika je njihova ljubav.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz