Pretraži

“Dao mi je šest meseci zatvora na pravdi Boga“: Marko Miljković se oglasio povodom nedavnog incidenta, pa otkrio detalje ročišta (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Miljković je nakon nemilog događaja koji se dogodio sa komšijama podelio sve sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je otkrio nove detalje.

Marko je nedavno imao žestoku svađu sa komšijama kada je đubre iz njihovog stana završilo na terasi Miljkovića. Nakon svađe, on je odlučio da njihovu terasu gađa sa 60 jaja, a policija je reagovala kada je situacija eskalirala, te je njemu određeno zadržavanje do 48h.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Miljković (@marko.miljkovic)

Nakon izlaska Miljković je na svom Jutjub kanalu otkrio detalje situacije, ali nije objašnjavao kako je do incidenta došlo, zbog slučaja koji je u tom trenutku bio na sudu, kao i mira svoje porodice.

Kako je on otkrio, sud je odbio žalbu na presudu koju je druga strana podnela, te je tom prilikom na svom Instagram profilu ostavio obaveštenje za one koje zanima šta se tačno dogodilo.

„Inače, koga zanima, žalba je odbijena… Hvala trećem osnovnom sudu koji je maksimalno ispravno postupio u mom slučaju. A ovima što se „koprcaju“ poručujem – vidimo se, ja sam pred Bogom čist kao suza, a vi?“, napisao je Miljković i tako izneo da je do razrešenja slučaja došlo u njegovu koristi, što je sigurno obradovalo kako njega, tako i njegovu suprugu Lunu Đogani.

Marko je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sudije i otkrio da mu je pretilo šest meseci zatvora.

Foto:Printscreen/Instagram:marko.miljkovic

“Srećeš tako sudiju svakih mesec dana koji ti je dao šest meseci zatvora na pravdi Boga, a slučaj mu na prvom ročištu Apelacionog suda pao. I to je neka vrsta karme“, napisao je Miljković.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz