Pretraži

,,DAO JE SEBI PRAVO DA ME PONIŽAVA I VREĐA“: Zadrugarka priznala da je bila sa Bakom Prasetom, pa progovorila o neprijatnosti koju je doživela

Showbiz
0
Photo: Instagram/baka prase

Zadrugar Toma Panić je prvi progovorio o Bakinoj i Paulinoj navodnoj aferi, pa je žestoko uvredio svoju bivšu ljubavnicu.

  • Paula je ispred mene kad god sednem negde. Ta devojka je došla zbog k**ca Bake Praseta, ona je jedna mala d****ca. Od mene dosta – rekao je Toma.

Ona nije želela da se sve završi na tim ružnim rečima o njoj, pa je otkrila šta se zaista dogodilo između nje i Bake Praseta.



  • Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali ses nismo imali, samo smo se poljubili. Ja sam njemu stavila do znanja da ne želim da imam odnose sa njim, a on mi je rekao da mu to nije normalno, da neko dođe kod njega u deset sati uveče, a da sa njim nema sks. Čak je dao sebi za pravo da me zbog toga ponižava i vređa –  ispričala je Paula.

Podsetimo, Baka Prase se ranije našao na meti osuda zbog navodne afere koju je imao sa maloletnicom. Jutjuber je nakon optužbi istakao da su one lažne, ali je priznao da je bio intiman sa devojkom koja ima manje od 18 godina i naveo kako danas devojčice izgledaju mnogo starije. Nakon toga su mnogi sponzori krenuli da mu otkazuju zbog čega je nekoliko puta izjavio da će odustati od Youtube karijere, ali to dosad nije uradio.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz