Pretraži

Danica Nikolić i Wajwai progovorili o drugoj sezoni IDJShow-a! (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Oni su najpre publici potvrdili da je u planu druga sezona IDJShow-a, a na pitanje da li planiraju da tada prikažu neki novi imidž, oni kažu:Trenutno ne, jer mislim da već imam zanimljiv imidž – rekao je Andrija, dok je Danica mislila suprotno:

Mislim da ćemo sigurno nešto da menjamo. Bićemo bolji voditelji, a sigurno ćemo menjati frizuru, lepše ćemo da se oblačimo,… – rekla je ona.

Wajwai, kada je u pitanju frizura, ostao je prilično skeptičan, jer ne želi da menja "pečurka fazon", odnosno frizuru po i je i pozant na mnogim društvenim mrežama.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Dalje, pitanje koje je glasilo ticalo se voditeljstva i ko se, prema njihovom mišljenju, bolje snašao u toj ulozi. 

Ja mislim da je Danica bolja jer ima više iskustva od mene u ovom poslu i to je normalno. Mi smo dobar tim,  ali ja nisam bolji – poručio je on, a Nikolićeva se nadovezala:

Slažem se, bolja sam u tom smislu, ali sam mnogo fora pokupia i od tebe. U sledećoj sezoni ćemo biti jednaki – istakla je voditeljka.

Oboje su se složili da bi voleli da u narednoj sezoni ponovo budu zajedno na sceni, tj. u ulozi voditeljskog para.

Kako izgledaju njihove pripreme za vođenje takmičenja IDJShow, da li se međusobno podržavaju, da li poveravaju tajne jedno drugome, šta kažu o kandidatima, koje njihove osobine ih nerviraju i šta kažu o tme što su ih fanovi često povezivali saznajte u novoj epizodi emisije "Quiz":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News