Pretraži

DAMIANO DAVID UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Više ne krije da je u vezi sa poznatom glumicom! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:damianodavid
Foto:Printscreen/Instagram:damianodavid

Nakon što je Damiano David nedavno uhvaćen sa u društvu slavne glumice, što je pokrenulo spekulacije o njihovoj romansi, sada su isplivale nove fotografije koje to i potvrđuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@damianodavid)

Italijanski pevač i frontmen grupe Maneskin postao je jedan od omiljenijih momaka u svetu nakon pobede na Evroviziji 2021. godine i od tada pesme koje on ima sa svojom grupom su postale pravi hitovi.

Ipak, pored muzike, Damiano veliku pažnju privlači i svojim privatnim živitom, a nakon spekulacija o tome da je uplovio u novu vezu, sada je zvanično potvrđeno da je Damiano uživa u ljubavi sa poznatom pevačicom i glumicom Dav Kameron, o čemu svedoče najnovije paparaco fotke koje možete pogledati OVDE. 

Paparaci su, naime, snimili poznati par dok je uživao u romantičnoj šetnji tokom koje su razmenjivali zagrljaje i poljupce, pa je i više nego jasno da više ne mare za znatiželjne poglede, već svima otvoreno pokazuju da su srećni i zaljubljeni.

Na fotografijama koje su izašle u italijanskom časopisu se vidi kako se oni drže za ruke, dok na sledećoj fotografiji se može videti i da se ljube, te je tada svima bilo očigledno da su ove dve mlade zvezde u vezi.

Podsećamo, par je nedavno uslikan zajedno tokom jednog večernjeg izlaska, međutim, tada su postojala samo nagađanja, ali ne i konkretni dokazi da su uplovili u romansu.

damiano david dove cameron
Foto: LEOFRANCO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ubrzo su uhvaćeni kako šetaju i ljube se na plaži u Sidneju, a te fotografije su osvanule u Italijanskom časopisu, pa su se proširile po društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Podsećamo, Damiano je bio u vezi sa Đorđom Soreli, ali zbog paparaca koji su ga uhvatili u prevari došlo je do raskida, a on je saopštio javnosti da mu je jako žao zbog takvog razvoja događaja.

Međutim, sudeći po novim fotografijama, čini se da je Damiano brzo preboleo svoju bivšu, a sreću je sada pronašao u zagrljaju slavne glumice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz