Pretraži

„DAMIANO DAVID 2“: Takmičara na audiciji za IDJShow porede sa frontmenom grupe „Maneskin“

News
0
Photo: IDJ

Takmičar Đorđe Ćulafić koji se na audiciji za IDJShow predstavio autorskom pesmom "Zora" očarao je žiri, publiku i voditelje svojim neobičnim glasom, ali i izgledom.



On se na audiciji pojavio u elegantnoj crnoj odevnoj kombinaciji – pantalonama i bluzi, a još pre izlaska na binu, njegov stajling pohvalio je i voditeljski duo Danica Nikolić i Andrija Milivojević Wajwai, koji su rekli da Đorđe ima izuzetan stajling.

Mene si već kupio izgledom – rekao je Wajwai, a Nikolićeva dodala:

  • Žao mi je Wajwai, ali mislim da će Đorđe osvojiti Teodorino srce.
Photo: IDJ

Photo: IDJ

Takmičar, koji se inače bavi muzikom, manekenstvom, ugostiteljstvm i kulinarstvom dobio je sve pohvale IDJCouch-a Teodore Džehverović i njenog tima, Marka Morena i Vuksana Bilanovića.

– Autentičan, veoma zanimljiv način pevanja, mislim da moćžeš baš dobro da se snađeš u ovoj muzici, samo treba neko da te preusmeri – rekla je Teodora.

Prva epizoda emisije prikazana je u nedelju na IDJTV-u, a isečak na kojem je Đorđe vrlo brzo se proširio društvenim mrežama. Prema svemu sudeći, fanovi nisu ostali ravnodušni na Đorđev šarm i glas, te su komentarisali da je on naš Damiano David.

  • Damiano David 2 – glasili su pojedini komentari ispod objave na Tiktoku.

Damiano, frontmen grupe Maneskin koja je odnela pobedu na Evroviziji 2020. godine, prepoznatljiv je po svom zanimljivom stilu i seksipilnosti, te verujemo da ovo poređenje itekako prija našem takmičaru.

Inače, i sam učesnik audicije smatra da je dobar u muzici i da bi najbolje bilo da upravo on pobedi u ovom šou.

  • Mislim da bi bilo dobro za celu Srbiju da dobijem milion evra. Znao bih u šta da uložim, iskoristio bih talenat i novac najbolje moguće. Rasta, Relja, Coby…sa svima njima bih voleo da uđem u krevet i vidim šta se tu dešava – rekao je on pre izlaska na scenu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News