Pretraži

,,DALA SAM ŽIVOT DIZNIJU“: Selena Gomez o početku svoje karijere, ali i o novoj seriji

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Tokom promocije svoje nove serije, "Only Murders in the Bildings", ona je priznala da je "vrlo mlada dala život Dizniju, kao i da nije znala šta radi".

Selena, koja je ranije glumila srednjoškolku, takođe je pomenula da ju je zaplet predstojeće serije, misterije o ubistvu, dovoljno zaintrigirao da se vrati na male ekrane nakon skoro deset godina.
 

– Ono što bih rekla je da je nivo sofisticiranosti materijala prvi razlog zašto sam to želela da uradim – otkrila je glumica.

Dodajući da se ponašala baš onako kako bi tinejdžer na setu, podelila je: "Ali kad sam bila dete, nisam znala šta radim. Samo sam trčala po setu i sada se osećam kao sunđer i upijam svu mudrost koju mogu."



Kada je reč o radnji nove serije, u kojoj igraju i Stiv Martin i Martin Šort, navedeno da se ona dešava u ekskluzivnoj stambenoj zgradi Upper West Side, gde se dogodila jeziva smrt. Trojac sumnja u ubistvo i koristi svoje znanje o pravom zločinu kako bi istražio istinu, stoji u opisu zapleta.

  • Dok snimaju vlastiti podkast za dokumentovanje slučaja, njih troje otkrivaju složene tajne zgrade koje postoje godinama.

Glumac Stiv Martin takođe je tokom njihovog nedavnog pojavljivanja rekao da je "kada je Selena na ekranu, serija je uzvišenija i misterioznija". Takođe je podelio da je "kamera voli". Martin Šort se takođe oglasio i rekao: "Bio je san raditi sa ovom sjajnom mladom damom."

Premijera serije "Only Murders in the Bildings" je 31. avgusta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz