Pretraži

„BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED“: Dado Polumenta otkrio kako je počela njegova veza sa sadašnjom suprugom!

Showbiz
0
dado polumenta
Foto: Instagram printscreen/dadopolumentaofficial

Pevač Dado Polumenta otkrio je nedavno da su on i supruga Ivona prvo sarađivali poslovno!

Dado je pre nekoliko nedelja izbacio svoj dugoočekivani album koji nosi poseban naziv – „Alea“. Alea je naziv njegove prve ćerke koju je dobio sa svojom sadašnjom suprugom Ivonom, a devojčica je i glavni lik u spotu za istoimenu pesmu, koja je naslovna numera albuma.

Iako je izlazak albuma najpre odložen zbog neočekivanog problema sa zdravlje malene Alee, ovaj projekat je na kraju ugledao svetlost dana i pobrao brojne simpatije njegove verne publike.

Poznato je da Dado uživa u idiličnom porodičnom životu i da je svoju sreću konačno pronašao kraj svoje treće supruge, sa kojom ima dve devojčice – Aleu i Alinu.

On, kao i Ivona, neretko sa svojim pratiocima dele njihove porodične trenutke i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a pevač je sada otkrio kako je došlo do njihovog upoznavanja, kao i šta je to što ga je kupilo kod nje.

„Mogu da kažem tako da je bila ljubav na prvi pogled. Mi smo prvo srađivali na spotu, i skapirao sam da je Ivona jedan veliki profesionalac što se tiče tog poslovnog dela. Pored toga, zaista je jedna osoba koja je probudila u meni sve nešto najlepše. Zahvalan sam joj dok sam živ“, rekao je Dado Polumenta za „Kurir“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IVONA POLUMENTA (@ivona_polumenta)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz