Pretraži

„ONA JE ZA MENE SINONIM ZA SREĆU“: Dado Polumenta uputio emotivnu poruku ćerki, pa otkrio šta se krije iza njenog jedinstvenog imena (FOTO)

Showbiz
0
dado polumenta
Foto: Instagram printscreen/dadopolumentaofficial

Pevač Dado Polumenta već nekoliko godina uživa u ljubavi sa trećom suprugom Ivonom. Njih dvoje su ponosni roditelji dve ćerkice, Alee i Aline, dok Dado ima i sina iz prvog braka Dorijana.

Na pevačevom, ali i Ivoninom Instagramu često imamo priliku da vidimo da oni zajedno uživaju u brojnim porodičnim trenucima, te da im je kuća puna ljubavi, a oni su često govorili o vaspitanju njihove dece i naveli da se trude da im usade prave vrednosti.

Dado već neko vreme najavljuje novi projekat, u koji su uključeni brojni saradnici i njegove kolege. On je sada na svom Instagramu konačno otkrio o čemu se radi, a u pitanju je novi album koji nosi vrlo poseban naziv.

Naime, njegov predstojeći album će poneti ime „Alea“, što je ime njegove starije ćerke, a ona će se ujedno naći i na cover-u albuma. On je emotivnom posvetom na Instagramu najavio novi album, ali i otkrio šta za njega predstavlja njegova prva ćerka, kao i po čemu je poseban datum izlaska albuma.

„Dragi moji, jedva sam dočekao ovaj dan da podelim sa vama ovu radost i sa ponosom da vam predstavim cover moj predstojećeg albuma, pod nazivom „ALEA“. Alea je za mene sinonim za uspeh, sreću, za nešto izvrsno i plemenito, baš kao što je njeno značenje imena i baš kao što je ona to meni. Album „Alea“ i prva pesma na albumu po kojoj je album i dobio ime, izlazi na njen rođendan 25.10.“, napisao je pevač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz