Pretraži

,,DA SMO ZNALI, ZAUSTAVILI BISMO KONCERT“: Kajli Džener se oglasila posle tragedije na Trevisom nastupu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Kajli je bila na koncertu sa svojom sestrom Kendal Džener i postavljala je slike i snimke sa događaja. Međutim, kako je priznala za tragediju je saznala nakon njegovog nastupa.

  • Trevis i ja smo slomljeni i razoreni. Moje molitve idu svima koji su tragično izgubili živote, bili ranjeni ili na bilo koji način povređeni tragedijom. Takođe, za Trevisa, kom je jako stalo do svih njegovih obožavatelja i za stanovnike Hjustona, želim da naglasim da nismo znali da je došlo do tragičnih smrti sve do kraja koncerta – napisala je Kajli.


  • Da smo znali ranije, odmah bismo zaustavili koncert. Šaljem svoju najiskrenije sučešće svim porodicama koje pate tokom ovog teškog vremena i moliću se za ozdravljenje svih koji su bili povređeni za vreme ove tragedije – istakla je na Instagramu.

Trevis se takođe obratio javnosti povodom nesreće koja se dogodila na koncertu.

  • Moje molitve su upućene porodicama koje su pogođene ovim događajem. Apsolutno sam slomljen zbog onoga što se dogodilo sinoć – napisao je Skot na Tviteru. Moji fanovi mi zaista znače i uvek želim da imaju pozitivno iskustvo i kad god mogu da shvatim bilo šta što se dešava, zaustavljam emisiju i pomažem im da dobiju pomoć koja im je potrebna. Ako imate bilo kakvu informaciju, samo kontaktirajte svoje lokalne vlasti. Svi se i dalje molite – napisao je na društvenim mrežama.
Photo: Instagram/kyliejenner

Photo: Instagram/kyliejenner

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz