Pretraži

„DA PREPOZNAJEMO LJUDSKOST I POŠTUJEMO RAZLIČITOST“: Govor Milana Marića je glavna tema svih medija

Showbiz
0
Photo: Instagram/eugensmesni

Dragana Kosjerina i Milan Marić su voditeljski par koji je vodio oba polufinala na takmičenju, a gledaćemo ih i u finalu.



Nije novost da jedna od najlepših domaćih voditeljki bude uvek u centru pažnje, međutim, ovog puta je posebnu pažnju privukao i popularni glumac.

Mnogi su oduševljeni njegovom pojavom i snalaženjem na sceni, a još za vreme prvog polufinala bio je jedna od glavnih tema.

Osim što osvaja publiku svojim talentom i izgledom, ovog puta je osvojio celu naciju moćnim govorom koji je održao, a u kom se dotakao brojnih problema društva kod nas, ali i u svetu.

 

– Svedoci smo svakodnevnog nasilja, kako u svetu tako i kod nas. Verbalno, psihičko, fizičko nasilje nad ženama, nad decom, nad starcima, nad LGBT populacijom, nad svima koji su drugačiji. Na ovu temu ne smemo zatvarati oči jer se nasilje našom tišinom hrani, i kada se događa nekom drugom i negde daleko, pitanje je dana kada će doći na naša vrata. Danas smo potrebni jedni drugima, da se borimo za dobro u nama, da razumemo jedni druge, da praštamo jedni drugima, da volimo jedni druge, da prepoznajemo ljudskost i poštujemo različitost. Nikada se ne zna koje će seme bačeno u zemlju izrasti u najlepši cvet. Zato budimo blagi jedni prema drugima, a žestoko u osudi nasilja. Živela ljubav – naglasio je glumac.

Inače, Milan često iznosi svoje stavove i na društvenim mrežama, a ovog puta je samo iskoristio priliku i ponovo pokazao zašto je jedan od omiljenih glumaca kod nas.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz