Pretraži

DA LI VAMA LIČE? Radu Manojlović porede sa ovom predstavnicom na Evroviziji, pevačica ne krije oduševljenje

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović oduvek je privlačila pažnju, kako svojim glasom tako i stasom, a brojni komplimetni malo-malo pa se nižu, hvaleći njen sjajan izgled.Iščekujući pravi trenutak da i zvanično objavi novu pesmu „Maloletna“ folkerka prati dešavanja u svetu, a tako je pomno pratila Evroviziju, i njeno drugo polufinale, uputivši emotivne reči predstavnicima Slovenije koji su se plasirali u završnicu takmičenja.
Energičan nastup poljske pevačice Blanke i njene pesme „Solo“ izazvao je veliku pažnju gledalaca širom starog kontinenta, ali su mnogi osudili njenu koreografiju tokom koje je neprimetno bacila deo odeće.

Youtube/printscreen

Youtube/printscreen

Radi se po svemu sudeći dopao nastup Poljske u drugom polufinalu Evrovizije, a dopalo joj se i poređenje sa zgodnom koleginicom. Prethodnu su je istina upoređivali i sa daleko poznatijom Šakirom, ali ne zbog pesme već zbog gesta kojim je najavila novu pesmu.

„Preplakaću, nego šta ću i litar krvi daću. Ne zavoliš baš svakog kao Boga. Otela ga, baš je spretna. Možda je i maloletna“, otkrila je pevačica nedavno deo stihova nove pesme, a mnogi su povezali da je pesma autobiografska.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz