Pretraži

DA LI SE IZA SVEGA KRIJE ALTER EGO? Čudan potez Majli Sajrus o kom se priča danima na TikToku

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Miley Cyrus

Popularna pevačica Majli Sajrus je svojim poslednjim albumom privukla veliku pažnju, njena pesma Flowers se nalazi na vrhu najslušanijih u svetu.



Međutim, oni najverniji fanovi su primetili da postoji još jedna pevačica pod imenom Klara Pirs, javnosti nepoznata, koja je istog dana objavila svojih 12 pesama, a sličnost sa Majli je neverovatna, pa mnogi misle da se iza nje krije baš ova zvezda.

Ovaj album je ubrzo izbrisan sa svih platformi, ali na Tik Toku se i dalje priča o tome. Jedna tiktokerka je istakla kako te pesme imaju velike sličnosti sa Majlinim životom, a postoji i pesma See you again, koja se nalazi na Majlinom albumu iz 2007. godine.

Takođe, postoji i pesma Sagittarius, a znamo da je Majlin horoskopski znak strelac, isto tako, pomenuta tiktokerka je podsetila mnoge i na Bijonsin alter ego, pa se može reći da ovo nije samo obično nagađanje.

@ashleykritz Watch til the end to HEAR THE PROOF, Posting two versions of the same to unload the weight of this pop culture secret I’ve been carrying. tried to keep it short 🙃 tag @mileycyrus #mileycyrus #whoisclarapierce #clarapierce #downwithme #endlesssummervacation #endlesssummervacationmileycyrus #mileycyrusclarapierce #sashafierce @mileycyrus #greenscreen #greenscreenvideo ♬ Hands of Time – Clara Pierce

Naročito ono što je privuklo pažnju jeste sličnost u glasu ovih dveju pevačica, tako da nama ostaje samo da vidimo šta će se vremenom pojaviti u medijima. S druge strane, neki su podsetili na požar u Majlinoj kući kada je ostala bez neobjavljenog albuma, pa tako misle da je možda neko od njenih saradnika ponovo prodao te pesme koje su došle do nepoznate Klare.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz