Pretraži

Da li je novi dečko razlog zbog kog Barbara Tatalović ne komentariše Bikovića?

Showbiz
0
Photo: Instagram/barbaratatalovic

Pre tri godine kada je Barbara uplovila u vezu sa Milošem Bikovićem, mediji su brujali o toj romansi. Njihova veza je bila pod budnim okom javnosti i često su se pojavljivali kao par na raznim događajima. Međutim, njih dvoje su raskinuli krajem 2019, posle godinu i po dana ljubavi bez velike pompe i skandala. Razlog kraha njihove veze je navodno bila daljina budući da je Miloš uglavnom boravio u Rusiji, dok je Barabara putovala po Evropi.

Podsetimo, Barbara ima 25 godina, dolazi iz Valjeva i važi za jednu od naših najuspešnijih manekenki. Sa samo 16 godina bila je deo kampanje za "Tom Tejlor". Ona je postala poznata domaćoj javnosti 2011. godine, kada je proglašena za "Elitovo" lice godine. Tokom karijere je radila brojne kampanje, kako za domaće, tako i za svetske brendove. S obzirom na to, često putuje zbog poslovnih angažmana.

Nakon nekog vremena od raskida sa Bikovićem, ove godine, Barbara je našla novog dečka, sportistu Igora Davidovića, ali u početku to nije želela da otkriva javnosti. Za njen 25. rođendan, 23. aprila, Igor je objavio njihove prve zajedničke fotografije. I Barbara je počela da deli slike sa novim dečkom, a koliko se može videti na njenom Instagram profilu, oni uživaju u putovanjima i obilascima drugih država.

Manekenka ne želi da otkriva detalje o vezi sa Igorom, ali je jednom prilikom odgovarajući na pitanja fanova priznala da svoju romansu još uvek ne može da nazove stabilnom.



  • Još ćemo videti da li ova spada u tu kategoriju. Dvoje ljudi treba da se zabavljaju, nije to džabe sinonim za vezu. Nikako da se zarobljavaju i uskraćuju jedno drugome slobodu. Sve u svemu za uspešnu vezu potrebni su sloboda, razumevanje i poštovanje – navela je ona.

Iako Barbara uživa u ljubavi sa Igorem, domaći mediji je i dalje nazivaju "bivšom devojkom Miloša Bikovića", što njoj veoma smeta.

  • Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet – rekla je ona ranije.

Bikovića su nedavno bivše devojke optužile da je u najmanju ruku bio grub prema njima. Plesačica Arina Vološina je izjavila da zbog njega nije imala svoj život, kao i da nije pokazao nimalo ljudskosti u vezi. Budući da je Barabara bila sa Bikovićem, ona se pronašla u priči ruske plesačice i podržala je priznajući da se ona osećala isto.

  • U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije, i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla – poručila je Barbara Tatalović na Instagramu.

Tatalovićeva nije želela da ulazi u detalje kada je reč o njenom bivšem dečku Bikoviću i njihovom ranijem odnosu, verovatno jer kako je rekla, ne želi da je nazivaju "njegovom bivšom", ali i iz poštovanja prema svom sadašnjem partneru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz