Pretraži

„Da li je neko video moju ženu?“: Rajan Rejnolds traži svoju suprugu na društvenim mrežama, urnebesnom šalom nasmejao sve

Showbiz
0
rajan rejnolds, blejk lajvli

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli neprestano oduševljavaju fanove svojim odnosom koji traje više od 10 godina.

Rajan i Blejk važe za jedan od najskladnijih svetski poznatih parova, a svojim odnosom neretko nasmeju fanove i pratioce na društvenim mrežama. Njih dvoje su se upoznali na jednom setu, a njihovu ljubav su nakon kratkog vremena odlučili da krunišu brakom, u kom uživaju punih 11 godina i za vreme kog su dobili četiri ćerke.

Popularni par se često međusobno šali, kako na intervjuima, tako i na društvenim mrežama, a najnovijom šalom Rajan je nasmejao više od 50 miliona pratioca na svom Instagramu.

Protekli vikend je naime Blejk provela u Las Vegasu, na Superbowl utakmici, u društvu najbolje drugarice Tejlor Svift. One su utakmicu pratile iz lože, kako bi pružile podršku novom izabraniku Sviftove, fudbaleru Trevisu Kelsiju.

Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Nakon pobede njegovog tima, poznate dame su se uputile u klub na proslavu, a glumac se sada požalio da još uvek ne zna gde mu je žena.

On je utakmicu pratio iz njihovog doma, a najnovijom objavom je izreklamirao svoj novi film, ali i zatražio pomoć od fanova.

Popularni glumac uskoro će se naći u novom nastavku filma „Deadpool“, za koji je trejler sada izašao.

„Da li su svi videli ‘Deadpool’ trailer? Takođe, da li je bilo ko video moju ženu?“, našalio se ispod svoje nove objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz