Pretraži

DA LI ISTO VREDE? Evo koliko su plaćene članice grupe Blackpink

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BLACKPINK

Iz više izvora je potvrđeno da sve od devojaka zarađuju istu svotu novca. Sajt WealthyPersons.com piše da je cela grupa za godinu dana zaradi oko 24 miliona dolara, što bi značilo da svaka od devojaka sa sobom odnese oko 6 miliona dolara. Pretpostavka je da je ta svota umanjena za procenat koji YG Entertainment uzima za menadžment grupe.

Pored nastupa i pesama, grupa zarađuje i od unosnih ugovora koje ima sa raznim modnim brendovima.

Kao jedna od najpopularnijih ženskih grupi na svetu, Dženi, Lisa, Rouz i Džizo imaju više novca nego svi mi zajedno. Sve to – puta hiljadu. Ali, koliko zaista novca imaju devojke iz grupe Blackpink i da li su one plaćene podjednako?

Dženi

Bogatstvo: između 6 i 8 miliona dolara

Pored zarade koju dobija jer je u grupi, Dženi je imala kampanje sa raznim brendovima, između ostalog je radila za Chanel i Heru. Ona je i članica grupe koja je prva izdala solo singl: 2018. godine objavila je pesmu Solo. Uz sve ove dodatne poslove koje ima, pretpostavka je da na računu ima oko 8 miliona dolara.

 

Liza

Bogatstvo: između 6 i 8 miliona dolara

I Lizino bogatstvo procenjeno je na između 6 i 8 miliona dolara. Pored toga što zarađuje kao članica grupe, ona je već neko vreme ambasador kozmetičke kompanije Moonshot, ali i kompanija Bvlgari, Celine. Imala je i sponzorske ugovore sa brendovima Adidas, AIS Thailand, Penshoppe i Samsung (kao i stale članice). Zahvaljujući svemu ovome, da se zaključiti da Liza zarađuje više od 6 miliona dolara godišnje.

 

Rouz

Bogatstvo: između 6 i 8 miliona dolara

Pored svega što zaradi kao članica grupe BLACKPINK, Rouz zarađuje i zahvaljujući sponzorskim ugovorima koje ima sa različitim brendovima. Kozmetički brend Kiss Me uzeo ju je za ambasadora, a ima ugovor i sa kompanijom za proizvodnju igrica, Perfect World Entertainment. Njen najunosniji ugovor verovatno je onaj sa modnom kućom Yves Saint Laurent.

 

Džizo

Bogatstvo: između 6 i 8 miliona dolara

Kao i ostale članice grupe, i Jisoo je svoju popularnost unovčila saradnjom sa različitim brendovima. Pre svega, poput Rouz, i ona je predstavnica kozmetičke kompanije Kiss Me, a i ambasadorka je za Dior Beauty.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz