Pretraži

SPREMA NEŠTO POSEBNO: Cvija otkrio koliko mu je teško pao projekat koji će ugledati svetlost dana posle tri godine! (FOTO)

Showbiz
0
cvija
Foto: Instagram printscreen/stefancvija

Izvođač Stefan Cvijović, poznat pod nadimkom Cvija, najavio je svojim fanovima poseban projekat, koji više od tri godine čeka da ugleda svetlost dana. 

Popularni reper je u poslednja dva meseca izbacio dve nove pesme pod nazivom „Lego“ i „Dior“, a sada sprema novu numeru koja je za njega nešto posebno.

S obzirom na to da se Cvija bavi i privatnim biznisom koji je pokrenuo sa nekoliko drugara, on u poslednjih nekoliko godina nije toliko posvećen muzici, ipak njegovi verni fanovi su sada uzbuđeni zbog kako se čini reperovog povratka na scenu i sve ćešćeg izbacivanja pesama.

On je otkrio na svom Instagramu da numera koju sprema čeka u fioci od 2020. godine, kao i da je na njoj radio sa svojim prijateljem, reperom Reljom Popovićem i da mu je ona posebno teško pala.

„4.12.2020 mi je Igor Link poslao bit i kompoziciju na koju sam sam napisao nešto najiskrenije do tada u karijeri. Uz pomoć Relje te noći u studiju. Posle 3 godine smo odlučili da snimimo spot. Valjda je trebalo toliko pesmi da odleži. Da bude kvalitetnija. Ne znam. Ali znam da mi je ovaj projekat i težak i drag. Gledamo se uskoro“, napisao je Cvija.

cvija
Foto: Instagram printscreen/stefancvija

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz