Pretraži

ČUVENI BRITANAC ZA DEVITA IZRADIO KAJLU VREDNU 200 HILJADA EVRA! Najpoznatiji juvelir stigao u Beograd na promociju albuma našeg repera, pa otkrio detalje saradnje

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Devito je ovim povodom sinoć u luksuznom beogradskom hotelu održao promociju na kojoj je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, a među zvanicama našao se i specijalni gost – čuveni britanski juvelir Abtin Abasi, koji je za našeg repera za ovu priliku izradio unikatan komad nakita vredan čak 200 hiljada evra! 



Naime, Abtin, koji je izrađivao nakit za neke od najvećih zvezda sa svetske rep scene, poput Sfera Ebaste, Burna Boya, Central Cee-a, Gunna, Skepta, kao i za čuvenog glumca Arona Pipera i boksera Mayweathera, doputovao je u Beograd kako bi prisustvovao promociji Devitovog novog albuma, a našem reperu je tom prilikom uručio skupocenu kajlu težine oko 500 grama, izrađenu od roze zlata i optočenu najkvalitetnijim dijamantima.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Abtin je za IDJTV otkrio detalje saradnje, ali i izrade ovog skupocenog komada nakita. 

– Želim da se zahvalim Devitu na gostoprimstvu u ovom prelepom gradu. Srećni smo što smo ovde i čestitam na albumu, statistike govore da je to najslušaniji album u poslednja 24 sata na striming platformama – rekao je Abtin i nastavio: 

Uživam u radu sa kreativnim ljudima i umetenicima. Kada je u pitanju dizajn, uočićete mnogo detalja kada bliže pogledate ovaj komad. Vodili smo računa o svakom detalju, o bojama, o svakom dijamantu koji smo koristili, o njihovim oblicima i veličinama i različitim vrstama zlata. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da kreiram nakit za jednog od najvećih balkanskih repera. Ova saradnja je za mene bila veoma posebna. 

Abtin je, inače, jedan od najpoznatijih svetskih juvelira, koji je sa 19 godina pokrenuo svoj biznis i vremenom postao trendseter kada je izrada ekskluzivnog unikatnog nakita u pitanju, pa ne čudi činjenica da je upravo njemu poverenje ukazala čitava britanska showbizz scena. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz