Pretraži

,,ČULI SMO SE SVA TROJICA“: Dado Polumenta progovorio o ponovnoj saradnji sa Elitnim Odredima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Dado ne krije da je otvoren za opciju ponovne saradnje, a ispričao nam je i šta se tačno krije iza fotke na kojoj je pozirao sa Popovićem. 

– I Relja i Vlada su moji prijatelji privatno. S obzirom na to da je Relja nedavno izbacio svoju robnu marku, našli smo se na ručku i dobio sam poklon od njega i napravili smo jednu fotku. Dečko koji meni vodi Instagram i Facebook mi je dao ideju da napišem ,,Ljubavi moja, drugi deo?" a to je izazvalo veliku pompu kod ljudi i ja smatram da bi to bio ekstra potez kada bismo napravili tu varijantu. Relja, Vlada i ja, kada bismo se vratili tom pesmom, da ispunimo obećanje publici. Ja sam svakako za, ali sada očekujem odgovor od njih – započeo je Polumenta. 

 

– Mislim da je sada i pravo vreme za taj nastavak. Čuo sam se i sa Vladom, on je isto nedavno počeo da radi, imali smo duže pauze i on i ja, a smatram da smo se dovoljno odmorili i da možemo sada – dodao je on. 

Polumenta nam je zatim otkrio i da li je pričao sa njima o tome i vidno srećan otkrio da je ta opcija vrlo moguća. 

– Pričali smo na tu temu i postoji mogućnost da će da se desi saradnja – iskren je Dado. 

 

Njihov stari mega hit koji broji više od šezdeset miliona pregleda na Youtube platformi možete poslušati na našem IDJVideos.TV Youtube kanalu ili u nastavku: 


 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz