Pretraži

Corona i Rimski za IDJTV otkrili sve o novim projektima (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Poznato je da Corona već duže vreme radi na svom najvećem projektu u dosadašnjoj karijeri – albumu "23", na kojem će se naći upravo 23 pesme, od kojih je do sada izbacio 14.Ipak, on vredno radi na pripremi preostalih 9 numera, a koje bi simbolično mogle da ugledaju svetlost dana naredne godine.

Radimo u studiju, pripremamo stvari za album "23". Ne jurim da izbacujem pesme, kad god da se završi, samo da je kvalitetno. Svašta mi se dešavalo na privatnom planu, malo sam prevideo neke stvari, ali biće – poručio je Corona.

Jedni od najslušanijih i najtraženijih repera na domaćoj, ali i regionalnoj sceni su ekskluzivno za našu televiziju otkrili i šta još pripremaju za svoju publiku, koja željno iščekuje njihove hitove:

Par narednih projekata biće pod imenom "Mama mia", "Femme fatale", Kupe kupe". To je dovoljno – rekao je Corona, a Rimski se nadovezao:

Pripremam singl – kratko je poručio on. 

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte gde popularni dvojac crpi inspiraciju za svoje autentične stajlinge,kao i prema čemu gaje veliku pasiju:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz