Pretraži

ČISTA EROTIKA: Anđelina Džoli pozirala naga u 45. godini za naslovnicu prestižnog časopisa (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Slavna glumica Anđelina Džoli rešila je da prekine medijsku izolaciju i da ponovo daje intervjue, pa je mnoge iznenadila kada se potpuno gola slikala za naslovnicu novog izdanja magazina "Harper's Bazaar".

——————– Sponsored ——————–

Anđelina će osvanuti na naslovnoj strani časopisa u decembru, a u njemu će se naći njen prvi veliki intervju nakon dužeg vremena, u kojem govori o tome kako je podnela razvod od Breda Pita, o nepopularnosti u školi, kao i o suočavanju sa emocionalnim ožiljcima. 

Na Instagram profilu "Harper's Bazaar" objavljeno je nekoliko glumičinih fotografija. Najviše pažnje je izazvala slika na kojoj Anđelina pozira naga, prekrivena samo prozirnim velom. Grudi je obuhvatila rukama i tako ih sakrila.

Na drugoj fotki je u mrežastoj odevnoj kombinaciji iz jednog dela. Ispod nje je nosila crni donji veš, kojim je naglasila svoj seksepil. Glumicu dugo nismo imali priliku da vidimo u ovakvom seksi izdanju.

– Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u određene kategorije nije sloboda. Različitost je ono što najviše cenim – u svojoj porodici i drugima. Ne želim da živim u svetu u kome su svi isti, i mislim da to važi za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude kakve nikada nisam srela i da naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti razlike, a ne da se delimo ili bojimo drugih – rekla je ona za pomenuti magazin.

Mnogi su joj pružili podršku na društvenim mrežama i poručili da joj godine ne mogu ništa.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz