Pretraži

„CILJ MI JE BIO DA UKRADEM NJENO SRCE“: Henny i Džejla progovorili o zajedničkoj saradnji, svi se pitaju da li između njih postoji nešto više (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic,hennypijem

Ovaj duet je malo ko očekivao zbog njihovih različitih senzibiliteta, ali je numera vrlo brzo osvojila slušaoce, te broji skoro milion pregleda za kratko vreme.



Da ovo nije kraj njihovoj saradnji otkrili su u jednom lajvu koji su zajedno održali, a Henny-jevi komentari su izazvali pažnju njihovih fanova, a mnogi su se zapitali da se mladi izvođač udvara Džejli.

Oni su najavili još jednu zajedničku pesmu, a Henny je priznao sa kojom namerom je radio tu numeru.

Ova naredna pesma koja dolazi, možda početkom naredne godine je ukrala moje srce na prvo slušanje i verujem da će da vam se svidi – rekla je Džejla, na šta se Henny nadovezao:

To mi je i bio cilj dok sam je pravio. Da ukradem Džejlino srce, ali eto, videćemo kad se napiše tekst do kraja, kad pesma izađe, kad se snimi spot. Šta misliš da li mogu da ukradem tvoje srce tom pesmom?

Pesmom koju si napravio si ukrao moje srce – priznala je ona.

@dzejla.fan.stranica Džejla i Henny ❤️ #dzejlaramovic #henny #fyp #viral #fypシ #balkan #foryoupage #balkantiktok #generacijazed #balkantiktok #trend ♬ original sound – DzejlaRamovicfan

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz