Pretraži

ČETIRI GODINE NAJGLEDANIJE MUZIČKE TELEVIZIJE!

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Vaša omiljena IDJ televizija danas proslavlja rođendan. Iako zbog trenutne situacije koja nas je zadesila sa pandemijom, neće biti proslave na kakve smo navikli, vaš omiljeni program vas neće izneveriti kraj malih ekrana. 

Kako je prethodna sezona bila najuspešnija za IDJTV, nova sezona je nastavljena istim tempom, a evo šta je izjavila Jovana Medić, direktorka IDJTV-a:

– Videćete dosta promena u samom vizuelnom delu, gde smo i dalje lideri. Pored IDJHOT-a, koji je naš vodeći projekat, a gledaćete i IDJQuiz, koji je takođe jedan od uspešnih projekata, gde nam se gosti rado odazovu jer se maksimalno zabave na samom snimanju. Zatim je tu IDJTopLista i šou-biz dnevnik IDJMash, gde ste u dva minuta potpuno informisani o svim dešavanjima sa scene.

IDJTV će nastaviti da vam donosi samo najvrelije ekskluzive kada su u pitanju vaši omiljeni izvođači, ali i da postavlja nove standarde sadrzaja i ekranizacije. Neskromno možemo da kažemo da smo jedina televizija u regionu koja vam dostavlja drugačiji i nekonvencionalan tip priloga, kao i drugačiji tip komunikacije izvođača sa njihovom publikom 

Vašu omiljenu emisiju o poznatima IDJHOT od ove sezone možete pratiti u novom terminu petkom od 18h, dok je Youtube premijera zakazana za ponedeljak od 12 časova. Ponedeljak, sreda i petak su rezervisani za  šou-biz dnevnik od 22h, a od ove sezone spremili smo Vam i novi muzički blok koji ćete moći da gledate i slušate – IDJ STAGE. Live nastupe vaših omiljenih izvođača moći ćete da gledate svakoga dana u terminima od 17:30 – 18h kao i od 22:05 – 22:35

Danas vas premijerno u emisiji IDJQuiz od 18 časova očekuju Nikola i Tamara, gde će vam pokazati koliko se dobro poznaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Takođe, očekuju vas i novi projekti koje sa ponosom jedva čekamo da vam pokažemo. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz