Pretraži

„ČESTO ČUJEM DA ŽIVIM OD NOVCA MOG BRATA“: Đorđe Đoković objasnio čime se bavi i kako zarađuje

Showbiz
0
đorđe đoković
Foto: Pedja MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia

Đorđe se nedavno se oženio Saškom Veselinov i dobio sina Aleksandra, pa mu i na privatnom planu sve ide najlepšim tokom. Kako kaže, oduvek je želeo da bude svoj čovek i da zradi svaki dinar, iako često čuje kako živi od novca starijeg brata.

– Odmalena sam želeo da budem svoj čovek, da ceo život vredno radim i zaradim svaki dinar. Često čujem kako pričaju da živim od slave i novca mog brata i da mi je to jedino zanimanje, ali na takve komentare se ne osvrćem. Svako ima pravo na svoje mišeljenje. Najvažnije je da se izdignem iznad svega toga  – kaže Đorđe za Hello i objašnjava da teniski turnir nije njegov primarni posao:

– Teniski turnir "Serbia Open" nije moj primaran posao. Imam nekoliko firmi u inostranstvu, u raznim industrijama, na koje sam ponosan. Turnir mogu da definišem kao pravo zadovoljstvo u kome uživam već nekoliko godina. To je jedan predivan događaj koji širom sveta našu zemlju i naš narod predstavlja na najlepši mogući način i zbog kojeg je veliki broj ljudi posetio naš Beograd. Ponosan sam na uspeh koji smo napravili sa ovim turnirom i nadam se da ćemo i u budućnosti uspeti da obezbedimo licencu svima koji vole ovaj sport da nastave da gledaju najbolji svetski tenis u našem glavnom gradu. Pored toga, košarka je jedan od mojih omiljenih sportova. Vec neko vreme radim na velikom projektu o kojem ću, nadam se, uskoro moći nešto više da kažem – napominje Đoković i dodaje: 

Foto: Xing Guangli / Zuma Press / Profimedia

Foto: Xing Guangli / Zuma Press / Profimedia

 

– Za izuzetno kratko vreme uspeo sam da izgradim internacionalnu karijeru, da se nametnem kao lider u velikim korporacijama i, na kraju, da započnem sopstvene poslovne projekte i otvorim firme na koje sam jako ponosan. Čitav moj profesionalni put od ulaska u industriju finansija do velikih projekata i uspeha gotovo je filmski i vrlo rado ću jednog dana pričati o tome – zaključuje Đorđe Đoković za "Hello".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz