Pretraži

ĆERKA KIM KARDAŠIJAN DOBILA PRVI POSLOVNI ANGAŽMAN! Devetogodišnja Nort Vest postaje deo poznatog filmskog projekta! 

Showbiz
0
kim kardašijan met gala
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Naime, devetogodišnja Nort Vest rado objavljuje snimke na TikTok nalogu koji deli sa svojom majkom Kim, a tu je već pokazala svoj smisao za humor, kreativne ideje za izradu videa pa i glumačke sposobnosti.



Snimcima na ovoj društvenoj mreži Nort privlači veliku pažnju javnosti, a upravo tako uočili su je i reditelji čuvenog Paramount Pictures-a, koji su je angažovali u nadolazećem filmu „PAW Patrol: The Mighty Movie“. Reč je o nastavaku animiranog hita „Paw Patrol: The Movie“ gde će pozajmiti svoj glas jednom od animiranih likova.

 

 

U ovom projektu će se pridružiti svojoj mami, koja je, podsećamo, već pozajmila glas liku po imenu Delores, a to će nastaviti i u snimanju drugog nastavka ovog filma, o čemu se pohvalila i na svom Instagramu.

Međtuim, Kim i Nort nisu jedine članice ove porodice koje su dobile angažman u ovom ostvarenju, već će se njima pridružiti i Kimin sedmogodišnji sin Sejnt, koji će takođe učestvovati u filmu i pozajmiti svoj glas jednom od likova.

Ostalu zvezdanu postavu čine Kristen Bel, Serena Vilijams, Kristijan Konveri, Mekena Grejs, Lil Rel Hoveri i drugi.

Međutim, iako je porodica Kardašijan ponosna, to što će u filmu glasove pozajmljivati Nort i Sejnt Vest, korisnicima društvenih mreža nije se dopalo, pa se tako razvila tema o „nepo-beba“ ili „bebama nepotizma“ što je naziv za decu poznatih osoba iz šoubiznisa, kojima su sva vrata otvorena baš zato što su im roditelji slavni, uticajni i bogati.

– Ništa novo, bogati i moćni i dalje preuzimaju sve uloge. Nije ni čudo što kontrolišu sav narativ koji promiče degeneraciju u društvu – napisao je jedan korisnik Twittera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz