Pretraži

Ćerka Kaje Ostojić u društvu Novaka Đokovića: Mlada Nikolina podelila dragu uspomenu, pa teniseru uputila snažnu poruku podrške pred početak velikog meča (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Ćerka pevačice Kaje Ostojić, mlada Nikolina Dragojlović podelila je na svom profilu fotografiju na kojoj je pozirala sa našim proslavljenim teniserom Novakom Đokovićem, pa mu uputila snažnu poruku podrške pred predstojeći meč.

Premda nije aktivna u javnom životu ćerka pevačice Kaje Ostojić neretko privlači veliku pažnju javnosti upravo zbog popularnosti svoje majke.

Naime, mlada Nikolina već tri godine živi u Americi gde je uspešan student, a pevačica ju je dobila u braku sa Nikolom Dragojlovićem, s kojim je započela vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala trudna.

Nikolina je izrasla u pravu lepoticu sa kojom Kaja sada već ima prijateljski odnos, a njihovu povezanost i bliskost neretko pokazuju i putem društvenih mreža.

Dvadesetdvogdišnja Nikolina je od detinjstva imala priliku da se upoznaje sa mnogobrojnim poznatim ličnostima, pa je tako jednom prilikom pozirala sa našim najpoznatijim teniserom Novakom Đokovićem.

Foto; Instagram printscreen/nikolina_dr2

Kako se Novak trenutno nalazi u Francuskoj koja je ovogodišnji domaćin Olimpijskih igara, gde će danas igrati protiv takođe veoma poznatog tenisera Rafaela Nadala, mnogi su mu pružili podršku i podržali ga putem društvenih mreža, a to je uradila i Nikolina.

Naime, ona je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi ona kako je dok je bila dete pozirala sa poznatim teniserom. Ona je Novaka nazvala kraljem, i ovim putem mu uputila snažnu poruku podrške, koju će teniser danas dobijati od mnogobrojnih navijača.

Podsetimo se, dok Nikolina navija za Novaka, njena majka od rođenja navija za svoju naslednicu a jednom prilikom je Kaja za „Super TV“ istakla koliko je ponosna na nju i koliko je Nikolina zapravo uspešna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina (@nikolina_dr2)

„Nikolina završava drugu godinu studija i kreće na treću. Dobila je stipendiju za treću godinu i ja sam ponosna majka, jer se znanje isplati. Nije još uvek pronašla momka u Americi, jednostavno se nije vezala. Inače, imala sam priliku da odem da je posetim i vidim kako tamo uživa. Da mogu, i ja bih sutra otišla u Ameriku i ne bih se obazirala na to što ne viđam mamu, tetku, strinu, ujnu… Lepo je u Americi. Ta prostranstva, plaže, pejzaži…“ istakla je Kaja tom prilikom.

„Bilo je momenata kada mi je ćerka nedostajala. Bude mi s vremena na vreme teško. Međutim, sve nam to video poziv nadomesti. Ne pričamo konstantno preko telefona, svaka radi svoj posao i nekako imamo osećaj prisutnosti. I to satima traje“ smatra Ostojićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz