Pretraži

Ćerka Džeja Ramadanovskog rastužila sve emotivnim rečima posvećenim pokojnom ocu

Showbiz
0
Photo: Instagram/marija_ramadanovski

Proslavljeni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski umro je danas u 56. godini života, 6. decembra 2020. godine.Mlađa naslednica pokojnog pevača ni posle nešto više od mesec dana ne može da se pomiri sa činjenicom da ga više neće videti, pa je svojom objavom rastužila je i rasplakala sve.

Ona je na svom Instagram profilu objavila zajednički fotografiju, otvorila je dušu i otkrila čemu ju je sve otac naučio.

 Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svetu, koji me je naučio šta znači biti dama a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna devojka! Naučio me je da ne budem materijalista i da ne delim ljude po tome jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi – poručila je Marija i dodala:

– Da se borim u životu da sama nešto stvorim a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpevao i vežbao! Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvek biti poseban i najbolji. Posle Boga ti si moj Bog – piše u opisu fotografije.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz